16 Mart 2011

Yeniden Marmaris... 12-13 Mart 2011



Merhabalar,
Marmaris Yelken yarışları için tekrar Marmaris yollarına düştük...

İstanbuldan uçakla Dalaman' a, havaalanından kiraladığımız araçla ise Marmarise gittik. Açıkçası Havaş' a göre çok hesaplı oldu. Pazar akşamı Havaalanında aracımızı teslim edeceğiz.

Otele vardığımızda saat 22.30 olmuştu, öncesi Kırçiçeği' nde karnımızı güzelce doyurduk.

Eskişehir ekibi ise Cumartesi sabah Sabiha Gökçen den gelecek, onlara da havaalanından araç kiralamalarını önermiştim.
Buralara artık neredeyse yaz gelmiş. :)


Sabah otelde yaptığım kahvaltı sonrası MIYC toplantısı, alışveriş ve Albatros marinaya tekneye gittim. Eskişehir ekibi gelmiş tekneyi hazırlıyordu.
Bu yarışa Özcan katılamıyor, ekip Burhanettin, Baybora, Halil, Celal ve benden oluşuyor...

Biz yarıştayken Reyhan, Sinan ve Nurgülle Selimiye, Bozburun gezecek dostları ziyaret edecekler akşamına ise hep birlikte Söğütte buluşup Deniz Kızı' nda Muhammed' in nefis ahtapot ve balıklarını yiyecektik.



Çok güzel bir havada Marmaris Koy dışını içeren uzun bir parkurda yarıştık.

Tekneyi Netsel Marinaya bir akşamlık geçici olarak bağlayıp, önce Martı Marina da Ateşle buluşup Kedi yelkenlisini ziyeret edip, sonrası Söğüt' e geçtik. Biraz sonra Reyhan, Oya, Ayşegül (O da bugün işi gücü biraz serip Bozburuna gelmiş, halbuki yarışta fotograflar çekecek sanıyorduk), Nurgül, Sinan, Ateş ve eşi, Ufuk ve eşi hep beraber Muhammed' in yerine geldiler...

Söğüt...
Her defasında daha güzelini yememiştim dediğim o nefis ahtapot ızgara, kalamar ızgara ve sonrası Lagos' la , o taptaze bahçeden yeni derilmiş domates, roka, yeşilliklerle beraber içtiğimiz rakılar eşliğinde gülmekten katıldığım esprili sohbetler, uzun süredir görmediğimiz eski dostlarla geçirdiğimiz o hiç bitmesin dediğimiz saatler su gibi akıp geçti.

Ve gece geç saatlerde Marmarise dönüp yatağa serilip sabaha kadar nasıl uyuduğumuzu anlamadık bile...

Pazar sabahı da pırıl pırıl güneşli masmavi bir havaya uyandık.



2.gün yarışı koy içi parkurunda yapıldı.

Yarış sonrası akşam kısa bir kokteyl partisine katılıp, akşam 21.00 uçağımıza yetişmek için Dalaman' a yola çıktık. Aracımızı görevliye teslim edip, giriş işlemlerimizi yaptık, Havaalanı' nda beklerken FB maçını da TV den izleyip 2-0 galip geldiğimizi görünce iyice keyiflendim, yaklaşık 15 dk lık bir rötarla İstanbula doğru yola çıktık.

2 günlüğüne oldukça fiziki aktivite ile dolu, yorucu bir gezi olmasına rağmen ruhumuzun dinlendiği keyifli bir gezi yapmıştık.

Sevgilerimle
Eyüp
Not: Fotograflar için Sevgili Ayşegül Torun' a çok teşekkürler...